ProTipster Știri

Cum să faci bani fără niciun risc – Explicații simple

Cum să faci bani fără niciun risc – Explicații simple

Am primit multe întrebări din partea voastră și am dori să explicăm cât mai simplu cât de ușor e să faci bani pe ProTipster.ro. Sunt 2 modalități:

  • Ponturi – de fiecare dată când postezi un pont, algoritmul nostru îl analizează și îți dă puncte în funcție de următorii factori: cât de priceput ești cu ponturile tale pe o anumită echipă, pe un anumit turneu, un anumit tip de pariu și un anumit interval de cote. Îți trebuie cel puțin 5 ponturi postate pentru ca ratingul tău să crească ușor-ușor. În momentul în care ponturile tale depășesc nota 7.0 ele ajung la rangul de Pro Tip. Abia de aici înainte poți câștiga bani reali. Dacă Pro Tipsurile tale sunt câștigătoare, iei și tu o parte din potul zilnic, afișat pe homepage în fiecare zi. În momentul în care în Portofelul tău sunt minim 100 de euro, extragi banii!

ADAUGĂ PONTURI

Bilete – sau ”calea mai simplă”, cum îi spun deja tipsterii de la noi de pe site. Când realizezi un bilet la noi, trebuie să adaugi pe el cel puțin 3 evenimente pentru a se încadra în concurs. Poți adăuga ponturi postate de tine sau orice alte ponturi postate de orice tipster de la noi de pe site. Biletul este câștigător? Primești o parte din Potul Zilnic destinat biletelor. Atât de simplu! Am încercat să simplificăm platforma ca ție să-ți fie mai ușor să câștigi bani fără niciun risc!

ADAUGĂ BILETE

Singurii bani pe care ești nevoit să-i investești, DOAR DACĂ VREI ASTA, sunt cei pe Pachetul Premium, în care găsești cele mai bune ponturi de pe site – cele cu rating de peste 7.0. Aceste ponturi nu sunt vizibile pe site pentru cei care nu au Pachetul Premium. În sensul acesta avem o ofertă de nerefuzat. Aici aflați cum vă puteți înscrie pentru un trial gratuit, timp de 15 de zile, în care primiți toate beneficiile contului Premium.

Acestea fiind zise, te așteptăm în cea mai mare comunitate de tipsteri din lume, unde ai șansa să te ”lupți” cu tipsteri din Turcia, Anglia, Polonia, Spania, Croația, Slovacia, Portugalia, Rusia, Cehia etc.

Alte Știri