Competiție de tipsteri

Cote reale, o varietate de piețe sportive și de pariuri, inclusiv LIVE! Intrare gratuită cu premii REAL CASH în fiecare lună. Alăturați-vă acum competiției ProTipster!

135195

Plătit

2509

Jucători

Global Competition

Cum funcționează?

2

Publica ponturile

3

Învinge rivalii și câștigă premii

Regulile competiției


Bine ați venit la Concursul de Tipsteri. Este absolut gratuit să vă înscrieți și oricine poate câștiga recompense de monede care pot fi răscumpărate pentru premii și premii în numerar la Magazinul ProTipster .

Întrebări frecvente (FAQ)

 1. Despre ce este Concursul ProTipster?
 2. Concursul ProTipster este o competiție de tipster lunară unică pentru toți pasionații de sport. Postează-ți gratuit predicțiile câștigătoare și concurează cu alți tipsteri pentru a câștiga monede ProTipster, convertibile în bani reali!

 3. Cum pot participa la competiție?
 4. Singura cerință de participare este să aveți un cont ProTipster activ. Competiția este gratuită pentru toată lumea.

 5. Ce sporturi sunt incluse în competiție?
 6. În fiecare lună, sporturile incluse în competiție vor varia în funcție de disponibilitatea jocului în acel sport (sezonalitate). Sporturile incluse sunt afișate întotdeauna în fila CLASAMENTE a competiției.

 7. Cum să revendici premiul?
 8. Recompensele (monede ProTipster) sunt distribuite în fiecare a doua zi a lunii câștigătorilor clasamentului. Vizitați-ne magazinul pentru a vedea ce poți cumpăra cu recompensele tale Monede. Puteți achiziționa 100 USD cash cu 1,000,000 de monede sau 250 USD cash cu 2,500,000 de monede.


Reguli generale de concurs
 • Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a participa la acest concurs.
 • Pentru a te califica în clasament, pentru fiecare sport trebuie să ai cel puțin 20 de ponturi stabilite pe tot parcursul lunii și un profit pozitiv.
 • Fiecare sport are un clasament separat.
 • Puteți participa simultan la câteva sporturi diferite.
 • Începeți să postați ponturi dând clic pe pictograma plus de lângă fiecare meci.
 • Puteți posta maximum 50 de ponturi pe zi. 2 ponturi pre-live și 2 ponturi live pe meci.
 • Data jocului (UTC) este determinantă ori de câte ori un pont contează pentru rezultatele lunii anterioare sau următoare.
 • Monedele câștigate sunt distribuite în fiecare a doua zi a lunii pentru a se asigura că toate clasamentele sunt finale (toate ponturile din luna precedentă sunt decontate).
 • ProTipster își rezervă dreptul de a modifica regulile competiției în orice moment.