Despre Noi

Echipa ProTipster adoră învingătorii. Ne place să ne luăm la trântă cu casele de pariuri. Dacă citești asta, poate și ție îți place să câștigi!

Am construit această platformă din două motive, și amândouă îți pot aduce câștiguri.

Dacă ești în căutarea unui pont gratuit pentru pariul tău, ei bine poți găsi mii pe acest site, toate clasificate în funcție de probabilitatea de a fi câștigător,.

Dacă vrei să câștigi bani postând ponturi, am dezvoltat un algoritm care clasifică fiecare pont în funție de mai mulți factori pentru a oferi cel mai exact pont posibil - iar dacă pontul tău ajunge ProTip, iei o parte din câștig. Cu cât postezi mai multe ponturi câștigătoare, cu atât ești mai sus în clasament și câștigi mai mulți bani.

Înregistrarea

Este absolut gratis să-ți faci cont.

Te poți înregistra folosind adresa de mail pentru a primi o parolă și instrucțiuni cum să-ți setezi contul - sau te poți înregistra folosind contul de Facebook.

Odată înregistrat, poți posta ponturi. Ai voie să postezi doar un pont pre-match și unul live pentru fiecare eveniment în parte, așa că fii atent ce alegi.

Nu trebuie să fii înregistrat pentru a vedea ponturile gratuite, dar îți va fi mai ușor să le găsești pe cele de care ai nevoie dacă ești logat. Utilizatorii logați își pot customiza Homepage-ul pentru a facilita procesul de căutare.

Utilizatorii trebuie să fie înregistrați și să fi cumpărat Pachetul Premium pentru a vizualiza ProTips-uri.

Înregistrarea pe ProTipster înseamnă acceptarea de termeni si conditii.

Ponturi

Ponturile vin în două categorii - ponturi gratuite și ProTips.

Ponturile gratuite pot fi vizualizate de oricine - nu este nevoie să vă înregistrați pentru a le vizualiza, dar vă este mai ușor să le găsiți dacă o faceți.

ProTips sunt ponturile care sunt cotate cu șansă mare de câștig de către algoritmul nostru. Aveți nevoie de Subscripția Premium pentru a vizualiza ProTips.

Orice utilizator inregistrat poate posta ponturi. Tipsterii sunt limitați la un pont pre-match și unul live pentru fiecare eveniment (meci) în parte. Pentru a posta un ProTip, tipsterul trebuie cotat de către algoritmul nostru cu un scor eficient.

ProTips

Toate ponturile postate pe ProTipster sunt evaluate de către algoritmul nostru. Acesta notează fiecare pont cu o notă între 0 și 10, în baza ponturilor câștigătoare postate te tipster înainte, de sport, turneu, tipuri de pariu, și mulți alți factori.

Un pont cotat la 10 este în topul ponturilor, în timp ce unul cotat cu 0 este la coada clasamentului.

Toate ponturile ce depășesc un anumit prag sunt promovate ca "ProTip". Un ProTip are șansă foarte mare de câștig, bazată pe experiența tipsterului și trebuie neapărat luat în considerare când se plasează un pariu. Aveți nevoie de Pachetul Premium pentru a avea acces la ProTips.

Un ProTip va câștiga un procent din venituri în baza ratingului pe care îl are pontul. Suma va fi împărțită la toate ProTipsurile postate.

Pachetul Premium

Aveți nevoie de Pachetul Premium pentru a vizualiza ProTipsuri.

Sunt disponibile subscripții săptămânale sau lunare, iar plate se poate face prin card de credit, transfer bancar, PayPal sau NETELLER.

Subscriptions can be bought either on a rolling or one-off basis.

Bilete

Biletul îți permite să combini ponturile găsite pe ProTipster.Dând click pe butonul Adaugă din dreptul fiecărui pont, va adăuga acel pont pe biletul tău.Poți folosi această opțiune pentru a-ți da seama de cota finală a fiecărui bilet.

Nu toate ponturile pot fi adăugate pe bilet. Uneori un tip de pariu, cum ar fi handicapul, se schimbă înainte de începerea evenimentului (meciului). Ponturile postate înainte de aceste modificări nu pot fi adăugate pe bilet.

Cine suntem?

Suntem o echipă de ahtiați după sport, developeri și antrepenori care și-au dat seama că informația este cea mai importantă atunci când vrei să pariezi, mai ales în timp real! Și am făcut exact asta! Așa a luat naștere ProTipster.

Compania:
ProTipster Ltd
Floor 5, 115A, Msida Valley Road, Birkirkara, BKR 9024, Malta
Reg no: C 65598