ProTipster Știri

5 sfaturi pentru a deveni un ProTipster

5 sfaturi pentru a deveni un ProTipster

Pariurile sportive reprezintă un business cu miliarde de euro jucate în fiecare an în online. Casele de pariuri din mediul virtual au revoluționat această industrie, permițând tipsterilor să devină din ce în ce mai importanți. Prin multiplicarea tipurilor de pariuri și a sporturilor oferite, oricine poate să-și clădească o carieră de tipster. Iată ponturile noastre pentru a deveni un ProTipster: 

  • Folosește-te de cunoștințele tale sportive

Folosește-te de ceea ce știi deja. Orice parior urmărește mai mult un sport anume și își folosesc cunoștințele pentru a alege pariurile care chiar merită făcute. Poate știi mai bine că, de exemplu la tenis, un jucător are o capacitate mai mare de revenire când este condus, poate știi de o accidentare care nu a fost mediatizată. Folosește-te de aceste informații pentru a profita de cotele mari pe care un bookmaker lipsit de aceste informații le poate avea.

  • Nu paria cu inima

Trebuie să fii obiectiv atunci când postezi un pont. Poate crezi că echipa ta este cea mai bună și pariezi în consecință de fiecare dată, dar se dovedește că această experiență nu este profitabilă pentru tine. Dacă o echipă sau un jucător este considerat outsider de către casa de pariuri, de obicei există motive pentru asta și ar trebui să te gândești de două ori înainte să îi susții într-un pont.

  • Începe-ți cariera de tipster ușor

Pentru începători există o gamă incredibil de largă de tipuri de pariu. Unele sunt mai complexe decât altele, cu reguli ce pot părea complicate la prima vedere. Parierea fără a înțelege regulile este o cale sigură de a pierde bani ușor, deci metoda cea mai simplă este să începi cu ceea ce înțelegi, tipurile de pariu simple, și ușor-ușor să ajungi la celelalte.

  • Învață de la alți tipsteri

Una dintre cele mai simple metode de a înțelege tipurile de pariu mai complexe este să urmărești cum procedează alții și să înveți de la ei. Dacă urmărești statisticile unui tipster, vei vedea cu ce ponturi au succes, în ce sport și pe ce tip de pariu. Vei putea învăța din succesul altor tipster și chiar din eșecurile lor. ProTipster este o platformă, o comunitate de tipsteri care promovează ideea de a dezvolta o rețea de tipsteri de succes pe care tu îi poți urmări. De aceea îți punem la dispoziție statistici complete pentru a te convinge că fiecare tipster este atât de bun pe cât zice el că este.

  • Bucură-te de ponturi, dar fii responsabil

Cel mai important lucru atunci când pariezi sau când dai ponturi este să îți placă să faci asta, dar să și știi când e momentul să te retragi.

ProTipster este o platformă absolut gratuită, fără costuri ascunse. Ai văzut ultimele noastre oferte? Poți câștiga bani reali din ponturile postate sau din biletele tale. Află mai multe aici!

Alte Știri