ProTipster Știri

Cum să faci bani din Bilete pe ProTipster

Cum să faci bani din Bilete pe ProTipster

Ai încercat până acum secțiunea de Bilete de pe ProTipster? Dacă nu ai făcut-o – acum este momentul să-ți exersezi calitățile pentru că ne-am gândit la modalități noi prin care tu să faci bani din ponturi gratuite adăugate pe biletele tale.

Ce sunt biletele?

Biletele sunt un mod de a combina ponturi multiple pe care le-ai găsit pe site sau pe care le-ai postat tu. Poți apoi să împărtășești biletul tău cu prietenii sau să-ți mprești profiturile atunci când îl folosești la casele de pariuri.

Cum creezi un bilet? Foarte ușor! Iată pașii mai jos.

Dacă folosești ponturi gratuite, folosește butonul albastru „+”. În acest fel pontul va fi adăugat automat pe bilet. Doar utilizatorii pachetului Premium pot adăuga Pro Tips pe bilet.

Dacă dorești să creezi un bilet cu ponturile tale câștigătoare, urmează acești pași.

După ce ai postat un pont, va apărea butonul „Adaugă acest pont pe bilet”. Dai click și pontul tău este salvat.

Imediat ce biletul conține numărul minim de ponturi dorite de tine, dă click pe „Salvează bilet”.

Toate biletele vor fi salvate pe pagina profilului tău.

Cum pot face bani din biletele mele?

La fel ca și ponturile, biletele pot fi folosite la mărirea profitului din pariere. Avantajul biletului este că ține într-un singur loc toate ponturile alese de tine, fiind mai ușor să faci un calcul asupra profitului potențial.

Dar asta nu e tot. În curând vom inaugura o competiție zilnică pentru tipsteri ce pot câștiga bani din biletele postate. Vom premia tipsterul care are cel mai bun bilet câștigător în fiecare zi. Toate regulile competiției vor fi postate pe blog în curând, deci fiți pe fază!

Având în vedere toate aceste surprize, credem că ar fi mai bine să începi sa creezi bilete câștigătoare. Exersează postând bilete chiar acum!

Alte Știri