ProTipster Ponturi

Ponturi și Predicții din Tenis

Cele mai jucate meciuri pe Tenis

Kyrgios N / Sock J Kyrgios N / Sock J vs Johnson S / Thompson J Johnson S / Thompson J 33 ponturi pentru meci
Bencic, Belinda Bencic, Belinda vs Vondrousova, Marketa Vondrousova, Marketa 27 ponturi pentru meci
Escobedo, Ernesto Escobedo, Ernesto vs King, Darian King, Darian 24 ponturi pentru meci
Rybakina, Elena Rybakina, Elena vs Svitolina, Elina Svitolina, Elina 22 ponturi pentru meci
Brooksby, Jenson Brooksby, Jenson vs Kokkinakis, Thanasi Kokkinakis, Thanasi 20 ponturi pentru meci

Ultimele ponturi ale lui Tenis

Escobedo, Ernesto să câștige

cotă -244
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat

Ramanathan, Ramkumar câștigă, 0:1.5 Handicap

cotă +147
Scor Pont: 0.9

Brooksby, Jenson câștigă, 0:1.5 Handicap

cotă +145
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat

PONTURI TENIS

Ești în căutare de ponturi bune pentru tenis? Ai venit exact unde trebuie! Avem sute de ponturi tenis în fiecare zi pentru competiții ITF, WTA și ATP din toată lumea. ProTipster dă un rating de la 0 la 10 fiecărui pont de pe site, ușurând munca tipsterilor sau pariorilor în căutare de ponturi de succes.

CUM GĂSEȘTI CELE MAI BUNE PONTURI DIN TENIS

Utilizatorii înregistrați ai site-ului pot filtra ponturi tenis cu mare ușurință. Aveți opțiuni de a căuta după categorie, turneu sau chiar meci pentru a găsi pontul dorit mult mai repede. Puteți filtra ponturi tenis chiar și după ora de start a partidei sau intervalul de cote, dacă doriți să găsiți mai repede o valoare mai mare la pariere. Tipsterii noștri pot posta ponturi cu 72 de ore înainte de startul partidelor, dar informațiile se adună mai aproape de ora de start a meciurilor. Asta pentru că orice tipster care se respectă așteaptă să ia în considerare eventuale accidentări, oboseala jucătorilor sau chiar vremea la ora confruntării. Pentru unele turnee, evenimentele sunt disponibile cu 24 de ore înainte de start deoarece acesta este formatul turneului respectiv, deci vă încurajăm să verificați zilnic secțiunea ponturi tenis. Tipurile de pariu pentru ponturi tenis sunt următoarele: în afară de clasicul 12 prin care se alege câștigătorul meciului, avem câștigător pe seturi, handicap game-uri sau seturi. Ponturile pe handicap trebuie luate în considerare urgent, pentru că toate casele de pariuri își schimbă cotele rapid pentru aceste tipuri de pariu.

PONTURI TENIS ȘI PROTIPSTER

Știai că îți poți îmbunătăți profitul din pariere pe termen lung doar prin postarea simplă de ponturi tenis? Algoritmul folosit de ProTipster analizează fiecare pont în funcție de mai mulți factori din performanțele trecute ale fiecărui tipster. Se ia în considerare fiecare turneu, fiecare jucător și fiecare tip de pariu. Noi publicăm aceste date și le împărtășim cu toți tipsterii pentru a le arăta în ce direcție se descurcă mai bine și ce au de îmbunătățit pentru a-și mări profiturile gradual. Cu cât un tipster postează mai multe ponturi, noi avem mai multe informații disponibile de analizat și astfel predicțiile noastre sunt mai exacte. Fă-ți cont gratuit chiar astăzi pe ProTipster și du-ți cunoștințele la un alt nivel.