ProTipster Știri

Dovada că poți câștiga bani pe ProTipster

Dovada că poți câștiga bani pe ProTipster

Lume, lume! Avem primul tipster din România care a retras bani reali! Am fost atât de încântați, încât a trebuit să-i luăm un interviu. Iată părerea lui andreiBN:

Multumesc frumos pentru felicitari si sunt extrem de onorat sa fiu primul roman care retrage bani de pe platfoma ProTipster.

In urmatoarele randuri voi incerca sa va raspund cat mai deschis si sincer la intrebarile adresate.

1.Cum ai aflat de ProTipster?

Din câte îmi amintesc, prima dată când am aflat de ProTipster a fost cu ajutorul Google.Mă simțeam extrem de confortabil în legătură cu predicțiile pe care le ofeream prietenilor și unei anumite comunități de pariori, încât după câțiva ani de experiență ,în special în tenis, am vrut să văd dacă există vreo modalitate de a face bani din asta, fără neapărat a proceda cum o făceau ceilalți, și anume prin tipsuri contra cost și fără prea multe argumente și ceva solid în spate. Voiam să fie ceva profesionist și extem de sincer și deschis față de potențialii clienți. Și așa am găsit ProTipster și m-am gândit că nu am nimic de pierdut, deși eram puțin sceptic la început și sincer nu credeam că pot face bani fără să și dau altceva în schimb ( în afara de tipsuri ).

2. Ce te-a determinat să-ți faci cont la noi?

Faptul că era extrem de simplu să deschizi un cont aici, interfața e extrem de prietenoasă, ceea ce contează foarte mult pentru mine, și după ce am citit de ce anume e nevoie pentru a începe să faci bani, mi-am zis să încerc, pentru că oricum e o pasiune de-a mea și merita măcar să văd dacă e ceva serios cum se dorește. Si,spre suprinderea mea, a si fost.

Alte Știri