Fotbal Suedia Superettan

Osters IF VS Halmstads BK Fotbal Ponturi sportive & Predictii

Superettan

Osters IF

1 - 4

HT: 1 - 1 | FT: 1 - 4

Halmstads BK

Osters IF vs Halmstads BK Ponturi

Urmează ponturile celor mai buni tipsteri din comunitatea ProTipster

Se vor marca sub 2.5 în meci

cotă -149
Scor Pont: 1.4
PIERZĂTOR

Cel mult o echipă marchează

cotă -122
Scor Pont: 1.1
PIERZĂTOR

Halmstads BK va câștiga meciul

cotă +146
Scor Pont: 0.9
CÂȘTIGĂTOR

Halmstads BK să nu piardă, jumătate din miză se returnează în caz de egal

cotă -169
Scor Pont: 0.5
CÂȘTIGĂTOR

Osters IF câștigă, 0:0 Handicap

cotă -110
Scor Pont: 0.5
PIERZĂTOR

Halmstads BK să nu piardă, jumătate din miză se returnează în caz de egal

cotă -167
Scor Pont: 0.4
CÂȘTIGĂTOR

Meciul se va termina egal

cotă +215
Scor Pont: 0.4
PIERZĂTOR

Se vor marca peste 2.5 goluri în meci

cotă +123
Scor Pont: 0.3
CÂȘTIGĂTOR

Se vor marca peste 1.5 goluri în meci

cotă -196
Scor Pont: 0.2
CÂȘTIGĂTOR

Oaspeţi peste 1

cotă -159
Scor Pont: 0.2
CÂȘTIGĂTOR

Se vor marca peste 1.5 goluri în meci

cotă -200
Scor Pont: 0.2
CÂȘTIGĂTOR

Se vor marca peste 1.5 goluri în meci

cotă -192
Scor Pont: 0.2
CÂȘTIGĂTOR

Halmstads BK victorie, 0:0 Handicap

cotă +101
Scor Pont: 0.1
CÂȘTIGĂTOR

Halmstads BK va câștiga meciul

cotă +186
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
CÂȘTIGĂTOR

Osters IF să nu piardă, jumătate din miză se returnează în caz de egal

cotă -161
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

Se vor marca sub 2 în meci

cotă -112
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

Echipa Câștigătoare

Egal

67% Userii ProTipster (6)

67% dintre utiilizatori au pronosticat Egal. Casele de pariuri dau probabilitatea de 33% (+201 odds) pentru acest rezultat.

Cele mai jucate meciuri pe Superettan

Halmstads BK Halmstads BK vs IF Brommapojkarna IF Brommapojkarna 2 ponturi pentru meci
Landskrona Bois Landskrona Bois vs IK Brage IK Brage 2 ponturi pentru meci
Jonkopings Sodra Jonkopings Sodra vs Skovde Aik Skovde Aik Un pont pentru meci
Trelleborgs FF Trelleborgs FF vs Osters IF Osters IF Un pont pentru meci
Orebro SK Orebro SK vs AFC Eskilstuna AFC Eskilstuna Un pont pentru meci

Statistici

Logo

Halmstads BK a câștigat ultimele 6 meciuri din (Superettan).

Echipa oapete câștigă

cotă +195

Logo

Au fost peste 2.5 goluri marcate în 3 din partidele jucate de Osters IF's în ultimele 4 meciuri din (Superettan).

Peste 2.5

cotă +164

Logo

Au fost peste 2.5 goluri marcate în partidele jucate de Halmstads BK's în ultimele 3 meciuri din(Superettan).

Peste 2.5

cotă +164

Logo

Ambele echipe au marcat în in meciurile jucate de Halmstads BK's in ultimele 3 meciuri (Superettan).

Ambele marchează

cotă +113

Ultimele meciuri

Clasament - Superettan

Echipă M Victorie Egalitate Înfrângere PCT
1 Halmstads BK 8 6 1 1 19
2 IK Brage 8 5 2 1 17
3 AFC Eskilstuna 8 5 0 3 15
4 IF Brommapojkarna 8 4 2 2 14
5 Trelleborgs FF 8 4 2 2 14
6 Skovde Aik 8 4 2 2 14
7 Utsiktens BK 8 4 1 3 13
8 Osters IF 8 4 1 3 13
9 Orebro SK 8 4 1 3 13
10 Norrby IF 8 3 2 3 11
11 Landskrona Bois 8 2 3 3 9
12 Jonkopings Sodra 8 2 1 5 7
13 Dalkurd FF 8 2 1 5 7
14 Vasteraas SK 8 1 3 4 6
15 Ostersunds FK 8 1 2 5 5
16 Orgryte IS 8 0 2 6 2

Peste / Sub

Osters IF Osters IF
Halmstads BK Halmstads BK
7

Meciuri

7
0

Victorii

2
1

Egaluri

3
6

Înfrângeri

2
1

Meciuri

3
0

Victorii

0
1

Egaluri

3
0

Înfrângeri

0
8

Meciuri

8
1

Victorii

2
1

Egaluri

1
6

Înfrângeri

5
7

Meciuri

7
1

Victorii

2
1

Egaluri

1
5

Înfrângeri

4
5

Meciuri

5
0

Victorii

1
0

Egaluri

1
5

Înfrângeri

3
2

Meciuri

3
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
2

Înfrângeri

2
Osters IF Osters IF
Halmstads BK Halmstads BK
3

Meciuri

3
0

Victorii

2
1

Egaluri

1
2

Înfrângeri

0
1

Meciuri

1
0

Victorii

0
1

Egaluri

1
0

Înfrângeri

0
4

Meciuri

3
1

Victorii

2
1

Egaluri

0
2

Înfrângeri

1
4

Meciuri

3
1

Victorii

2
1

Egaluri

0
2

Înfrângeri

1
2

Meciuri

2
0

Victorii

1
0

Egaluri

0
2

Înfrângeri

1
1

Meciuri

0
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
1

Înfrângeri

0
Osters IF Osters IF
Halmstads BK Halmstads BK
4

Meciuri

4
0

Victorii

0
0

Egaluri

2
4

Înfrângeri

2
0

Meciuri

2
0

Victorii

0
0

Egaluri

2
0

Înfrângeri

0
4

Meciuri

5
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
4

Înfrângeri

4
3

Meciuri

4
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
3

Înfrângeri

3
3

Meciuri

3
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
3

Înfrângeri

2
1

Meciuri

3
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
1

Înfrângeri

2

Marjă de goluri

Osters IF Osters IF
Halmstads BK Halmstads BK
1

Meciuri

0
0

Victorii

0
1

Egaluri

0
0

Înfrângeri

0
1

Meciuri

2
0

Victorii

1
0

Egaluri

0
1

Înfrângeri

1
1

Meciuri

1
1

Victorii

1
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

0
1

Meciuri

0
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
1

Înfrângeri

0
Osters IF Osters IF
Halmstads BK Halmstads BK
0

Meciuri

1
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
0

Înfrângeri

0
2

Meciuri

1
1

Victorii

1
0

Egaluri

0
1

Înfrângeri

0
1

Meciuri

2
1

Victorii

2
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

0
1

Meciuri

1
1

Victorii

1
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

0