Ponturi Fotbal Internaţional

Cupa Mondială Fotbal Ponturi sportive & Predictii

Nu există evenimente viitoare

Alegeți alte turnee pentru a răsfoi mai multe evenimente.

Răsfoiți turnee

Evenimente sportive viitoare de Internaţional

Ultimele evenimente de Cupa Mondială

Clasament - Group A

Echipă M Victorie Egalitate Înfrângere PCT
1 Olanda 3 2 1 0 7
2 Senegal 3 2 0 1 6
3 Ecuador 3 1 1 1 4
4 Qatar 3 0 0 3 0

CINE SUNT FAVORITELE CUPEI MONDIALE 2018?

Brazilia, Germania, Spania, Franța, Argentina, Belgia, Angl ... ok, poate nu Anglia. Există atât de multe favorite în această vară, dar cine va merge până la capăt? Să aruncăm o privire la cele două care credem că au o mare șansă.

Ponturi pentru Cupa Mondială: Brazilia


După transformarea completă a echipei și îndrumarea sa spre glorie la Jocurile Olimpice în 2016, managerul Tite merită toate creditele pentru cât de bine arată această echipă a Braziliei după preluarea de la Dunga în urma performanței slabe la Copa America.

Nu este ușor pentru o echipă din afara Europei să câștige Cupa Mondială în Europa. De fapt, Brazilia este singura națiune care a făcut acest lucru, în 1958, în Suedia, și cu siguranță are flerul și coloana vertebrală pentru a reuși din nou în Rusia. În momentul scrierii, pierduseră doar un meci de fotbal, din 2016, care a fost împotriva Argentinei într-un amical, și s-au încălzit pentru turneul de vară, fără a mai primi un gol în amicalele jucate cu Anglia, Rusia, Germania și Croația.

Ponturi pentru Cupa Mondială: Germania


Nemții și-au permis să îl lase pe Leroy Sane înafara lotului de 23, ceea ce arată cât de multă putere are Germania: 10 victorii, 0 egaluri, 0 înfrângeri și 43 de goluri marcate în calificări. Bineînțeles, turneul final se desfășoară în alte condiții, rămâne de văzut dacă echipa lui Joachim Low poate păstra consistența până la finalul turneului?

Manuel Neuer se întoarce după accidentare și va fi căpitanul echipei, rămâne totuși de văzut dacă este pregătit fizic 100%. Germania nu ar trebui să aibă nicio problemă într-o grupă care include Mexic, Suedia și Coreea de Sud, dar adevăratul test ar putea veni în sferturile de finală împotriva Belgiei sau Angliei. Cu toții am crezut că s-ar putea să se poticnească împotriva Braziliei la Rio, dar să nu uităm ce s-a întâmplat acolo!

 

POSIBILE SURPRIZE PLACUTE PENTRU CUPA MONDIALA 2018?

Există o mulțime de favorite pentru a câștiga Cupa Mondială în această vară, dar am ales două echipe care ar putea surprinde în Rusia mergând până la capăt.

Ponturi pentru Cupa Mondială: Anglia

Cu una dintre cele mai tinere echipe din turneu, Anglia a fost deja demolată de mulți critici, dar să nu uităm că ei au, probabil, cel mai bun atacant din lume, și anume Harry Kane.

Calificarea a fost o fără înfrângere și au reușit să obțină remizele credibile împotriva Germaniei și Braziliei în amicalele recente. Echipa se bazează pe Kane, Sterling, Rashford și Alli, care par a fi puternici și agresivi înaintea primului lor meci împotriva Tunisiei. Rămâne de văzut dacă vom vedea o altă Anglia vara asta.


Ponturi pentru Cupa Mondială: Portugalia

Portugalia are un meci de debut dur împotriva Spaniei, dar ar trebui să câștige celelalte două împotriva Marocului și Iranului pentru a progresa, dar rămâne întrebarea dacă o echipă îmbătrânita poate păstra nivelul maxim la fiecare joc.

Singurul lucru bun pentru Portugalia este că nu există nicio presiune asupra lor, nimeni nu se așteaptă să-l câștige, ceea ce ar putea fi în favoarea lor. Probabil acesta va fi ultimul Mondial al lui Cristiano Ronaldo, așteptăm cu interes să vedem cu ce ne va surprinde legenda portugheză!

CUM SĂ GĂSIȚI PONTURI PENTRU CUPA MONDIAL 2018

Dacă căutați mai multe articole și ponturi despre Cupa Mondială 2018, consultați lista noastră de mai jos. Pe măsură ce adăugăm mai multe articole pe site-ul nostru, vom adăuga la listă, așa că verificați din nou pentru a vă asigura că nu le pierdeți.