Cariera

Căutăm tineri inteligenți și pasionați de domeniul digital care să ne completeze echipa.

Ce căutăm?

Simplu: Oameni care ne pot aduce cât mai mult trafic. Căutăm Digital Marketing Manageri care știu cum să dezvolte o afacere într-o anumită regiune (Germania/Austria, Rusia/spațiile ex-sovietice) sau o minte globală care să ne ajute să ne atingem țelurile.

Ce calități căutăm?

Nu ar trebui să crezi că SEO e un acronim pentru o navă spațială sau că PPC este noul prototip de la Maserati.

Îți vom explica ce urmărește site-ul nostru (sau poate că nici nu ai nevoie de explicații), îți spunem bugetul și ai mână liberă să pornești în cătuarea celor mai bune surse de trafic. E atât de simplu!

Pe scurt, trebuie să înțelegi cum merge internetul și digital media, dar cel mai important este să ai fler. Posibilitatea de a găsi parteneri noi și a avea o expunere cât mai mare este mult mai importantă decât experiența în industria digitală.

Trebuie să lucrez la birourile din Malta sau Polonia?

Nu este obligatoriu, dar reprezintă un mare avantaj. Avem oameni care chiar fac naveta în orașul în care avem sediul. Datorită avioanelor și biletelor din ce în ce mai ieftine, acest mod de lucru nu mai reprezintă o problemă.

Trimite CV-ul și lasă-ne pe noi să decidem. Trebuie să fii omul potrivit "la" postul potrivit, nu căutăm doar să ocupăm scaunele rămase libere în biroul nostru.

Cum aplic?

Trimite-ne un email pe [email protected] cu cât mai multe detalii!