ProTipster Ponturi

Ponturi și Predicții din Hochei

Ligi de Top

Cele mai jucate meciuri pe Hochei

Vegas Golden Knights Vegas Golden Knights vs Florida Panthers Florida Panthers 21 ponturi pentru meci
Coachella Valley Firebirds Coachella Valley Firebirds vs Milwaukee Admirals Milwaukee Admirals 11 ponturi pentru meci

Ultimele ponturi ale lui Hochei

Coachella Valley Firebirds să câștige meciul

cotă +136
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat

Coachella Valley Firebirds să câștige

cotă -128
Scor Pont: 1.3

PONTURI HOCHEI

Daca ești în cautarea celor mai bune ponturi din hochei, ai nimerit în cel mai bun loc posibil. Avem ponturi pentru toate ligile din lume, dar și pentru competițiile importante cum ar fi NHL sau Campionatul din Rusia sau Finlanda. Fiecare pont are un rating de la 0 la 10 pentru a-ți fi ție mai ușor să găsești predicțiile care te pot ajuta să-ți marești profiturile din pariere.

CUM POȚI GĂSI CELE MAI BUNE PONTURI DIN HOCHEI

Pe această pagină vei găsi sute de ponturi din hochei în fiecare zi. Avem ponturi din NHL, ponturi din AHL, plus ponturi pentru toate partidele de la Campionatele Europene și Mondiale pentru nevoile tale. Meciurile din hochei sunt disponibile pentru tipsteri pe acest site cu 72 de ore înainte de startul partidei, dar majoritatea ponturilor sunt postate de tipsteri mai aproape de fluierul de start. În acele momente tipsterii au cele mai multe informații legate de accidentari, echipe de start și forma fiecărei echipe. Ca să fiți siguri, intrați în fiecare zi pentru a găsi cele mai bune ponturi. Avem disponibile și ponturi live. Aici toți tipsterii trebuie sa gândească rapid, pentru ca în live cotele se schimbă foarte repede. Ponturile din hochei pot fi filtrate dupa țară, turneu și meci. Astfel, tuturor utilizatorilor le este mai ușor să găsească ponturi pentru un anumit meci. Este posibilă filtrarea și după ora partidei sau intervalul de cote, pentru cei care caută o anumită valoare pentru pariere. Ponturile din hochei sunt diponibile pentru mai multe tipuri de pariu, printre care 1x2 sau 2way, inclusiv prelungiri. Cotele pentru handicap, acolo unde se aplică, se modifică foarte repede la casele de pariuri, așa ca merită sa profiți imediat de un pont atunci când îl vezi pe ProTipster.

PONTURI HOCHEI ȘI PROTIPSTER

Îți poți îmbunatați profitul tău prin simpla postare de ponturi hochei pe ProTipster. Algoritmul nostru dă câte o notă tuturor ponturilor, notă bazată pe mai mulți factori din experiența trecută a tipsterilor. Toate informațiile se întorc la tipster pentru a analiza ce sporturi, turnee sau tipuri de pariu sunt de succes. Prin această informație, fiecare tipster își poate ajusta strategia de pariere de zi cu zi. Cu cât un tipster postează mai multe ponturi, cu atât sunt colectate mai multe informații privitoare la sistemul de pariere al acestuia. Fă-ți cont gratuit chiar astăzi pe ProTipster și du-ți cunoștințele la un alt nivel.