ProTipster Știri

Cum se Depune cu Criptomonede?

Cum se Depune cu Criptomonede?

Deschide un portofel pentru Criptomonede

Înainte de a primi Bitcoin sau alte criptomonede primul pas pe care trebuie să îl faci este de a seta un portofel pentru a stoca bitcoinii – vei avea nevoie de unul, oricare ar fi metoda ta preferată de achiziție. Există multe tipuri diferite de portofele pentu criptomonede: portofel hard, portofel găzduit sau portofel non-custodial. 

Acesta poate fi un portofel online (fie parte dintr-o platformă, fie printr-un distribuitor independent), un portofel de tip desktop, un portofel de tip mobil sau unul offline. Dacă cumperi bitcoini pentru portofelul de pariuri online va fi suficient pentu tine. Unele dintre cele mai populare portofele online sunt Greenaddress, Exodus, Mycelium și Sprectrocoin. Aceste portofele sunt doar pentru a stoca bitcoinuri. Nu poți cumpara alte criptomonede de pe aceste siteuri.  

Mai jos poti gasi cateva ponturi de la WikiHow despre folosirea criptomonedelor. 

  • Incearca un portofel online daca ai o cantitate mică de criptomonede
  • Downloadează un software pentru un control mai bun asupra tranzacțiilor tale crypto
  • Foloseste un portofel de tip mobil pentru un access mult mai convenabil și ușor asupra criptomonedelor tale
  • Cumpară un portofel de tip hardware pentru a securiza o cantitate mai mare de criptomonede
  • Pastrează criptomonedele pentru o investiție pe termen lung cu un portofel de tip paper

Acum îți putem spune cum să cumperi și vinzi capitalul de criptomonede.

Deschide un Cont la o Casă de schimb

La Casele de schimb de criptomonede poți cumpăra și vinde bitcoini. Există sute de astfel de case de schimb, cu diverse niveluri de lichidități si securități. 

La acest moment, cea mai mare casă de schimb din lume pentru bitcoin în termini de volum raportat la dolarul American este Bitfinex și are ca scop principal tranzacții în timp real. Alte case de schimb cu volume mari sunt Coinbase, Bitstamp si Poloniex.

Cu accent pe regulamentul privind cunoșterea clientului (KYC) și împotriva spălării banilor, multe case de schimb solicită acum identificarea verificată pentru deschiderea contului. Aceasta de obicei include o fotografie a carții de identitate și uneori de asemenea o dovadă a adresei.

Majoritatea caselor de schimb acceptă plata prin transfer bancar sau card de credit și unele dintre ele doresc sa lucreze cu transferuri Paypal.

Fiecare casă de schimb are o procedură diferită atât pentru configurare, cât și pentru tranzacție și ar trebui să ofere suficiente detalii pentru a putea executa achiziția.

După ce casa de schimb a primit plata, aceasta va achiziționa suma corespunzătoare de bitcoin în numele tău și le va depune într-un portofel generat automat de schimb. Dacă dorești (recomandat), poți muta fondurile în portofelul off-exchange.

Depunerea la Casa de Pariuri

Acesta este ultimul pas. Trebuie să alegi o casă de pariuri pentru depunerea de criptomonede. Cel mai ușor proces de înregistrare și depunere este la Melbet. Există multe opțiuni de criptomonede diferite. Deci, vei fi liber să alegi ce monedă vei folosi. Trebuie doar să mergi la panoul de depunere și ar trebui să copiezi adresa pe care o primești de la ei. Veți utiliza această adresă în portofel pentru a transfera bani. În funcție de volumul rețelei, banii vor fi transferați în câteva minute sau ore.

#1

100% BONUS LA PRIMA DEPUNERE

PÂNĂ LA 100 EUR

codul promoțional: PROTIPSTER

PÂNĂ LA 130 EUR

Lista celor mai bune case de pariuri cu plăți de criptomonede in 2021

#1

Scor ProTipster

83

#2

Scor ProTipster

81

Alte Știri