ProTipster Știri

Cum postezt ponturi?

Cum postezt ponturi?

Să postezi ponturi e foarte simplu

Apasă pe Adaugă pentru a începe

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să dai click pe pe adaugă pont pentru a fi redirecționat către pagina de meciuri disponibile. 

Găsește meciul dorit

Pentru ce meci vrei să postezi un pont?

Poți filtra sporturile din butonul de sus al paginii, unde vor apărea câteva sub-meniuri pentru a filtra categoriile și turneele. Astfel este mult mai simplu să găsești meciul dorit. După ce ai găsit meciul dorit, vor apărea cotele pentru diversele tipuri de pariu. Ai grijă ce alegi pentru că nu ai voie să postezi decât u singur pont per același eveniment pre-game și unul per același eveniment live. 

Tipuri de pariu

Ce crezi că se va întâmpla în meci?

Deci ai găsit meciul dorit - Dar pe ce anume vrei să pariezi? Folosește meniul dropdown pentru a alege tipul de pariu, apoi selectează cotele dorite. ÎncredereConfidence

Tesimți norocos?

Unitatea de încredere va influența profitul virtual al pontului tău, în cazul în care acesta este câștigător. Cu cât mai mare este rata de încredere, cu atât profitul virtual este mai mare sau mai mic. Dă click pe "Creează Pont" pentru a-ți posta pontul 

Pont creeat cu succes!

Ce scor ai obținut?

Odată ce ai creeat un pont, îl poți face public pe rețelele de socializare sau îl poți folosi la casa ta de pariuri preferată. Fiecare pont este rankit individual de către algoritmul nostru complex, iar ratingul pontului va apărea în dreptul său. Ponturile cu rating de peste 7.0 îți aduc bani reali! 

Alte Știri