ProTipster Știri

Ce sunt badge-urile?

Ce sunt badge-urile?

Badge-urile sunt modul nostru de a arăta ce useri sunt tipsteri experți. Poți câștiga două tipuri de badge-uri – badge-uri de echipă sau badge-uri de turneu

Expert Echipă

Badge-urile pentru echipă înseamnă că ești un tipster expert când vine vorba de o echipă. Cerințele pentru un expert de echipă sunt următoarele – 70% rată de suces și un randament de 40% pentru minim 15 ponturi. Cerințele pentru badge-urile de echipă se calculează din ponturile postate în ultimele șase luni, cu badge-uri dipsonibile pentru tipsteri în pre-game și live.

Când ai un badge de expert echipă, badge-ul va apărea lângă toate ponturile pentru echipa respective. Astfel toți vor vedea că ești expert pe echipa aceea. Pe pagina de badge-uri vei vizualiza toate ponturile live pentru acea echipă, lângă badge-ul tău.

Expert Turneu

Badge-urile de turneu înseamnă că ești expert pe un anumit turneu. Cerințele pentru un expert de turneu sunt urmptoarele – 60% rată de success și un randament de 30% dintr-un minim de 25 de ponturi. Aceste ponturi trebuie să încludă minim cinci echipe gazdă diferite și cinci echipe oaspete diferite. Cerințele pentru badge-urile de turneu sunt calculate din ponturile tale din ultimele șase luni, cu badge-uri diferite pentru ponturile de pre-game și live. Când ai un badge de turneu, badge-ul va apărea lângă toate ponturile tale pentru acel turneu. Astfel toți utilizatorii vor putea vedea că ești expert. Pe pagina de badge-uri vei vedea toate ponturile live pentru turneul respective.

Cum pot primi badge-uri?

Badge-urile par a fi greu de obținut la început.

Pentru a obține badge-uri, trebuie să postezi ponturi câștigătoare. Dacă te concentrezi pe ligile cu care ești familiarizat, și folosești assistance feature-ul nostrum pentru a posta ponturi, vei avea o rată de success mare și un randament bun.Când te apropii, îți vom da de veste în widget.

Adaugă ponturi până ajungi unde trebuie. Vom adăuga mai multe badge-uri pentru diferite realizări, așa că revino zilnic să vezi ce e nou.

Alte Știri