Fotbal Suedia Superettan

AFC Eskilstuna VS Norrby IF Fotbal Ponturi sportive & Predictii

Superettan

AFC Eskilstuna

1 - 2

HT: 0 - 1 | FT: 1 - 2

Norrby IF

AFC Eskilstuna vs Norrby IF Ponturi

Urmează ponturile celor mai buni tipsteri din comunitatea ProTipster

AFC Eskilstuna să câștige meciul

cotă +169
Scor Pont: 0.8
PIERZĂTOR

Ambele echipe marchează în meci

cotă -167
Scor Pont: 0.8
CÂȘTIGĂTOR

Se vor marca peste 2.5 goluri în meci

cotă -128
Scor Pont: 0.5
CÂȘTIGĂTOR

AFC Eskilstuna să câștige meciul

cotă +169
Scor Pont: 0.5
PIERZĂTOR

AFC Eskilstuna să câștige meciul

cotă +169
Scor Pont: 0.4
PIERZĂTOR

AFC Eskilstuna câștigă sau egal

cotă -175
Scor Pont: 0.4
PIERZĂTOR

AFC Eskilstuna câștigă sau egal

cotă -222
Scor Pont: 0.4
PIERZĂTOR

Norrby IF să nu piardă, jumătate din miză se returnează în caz de egal

cotă -159
Scor Pont: 0.3
CÂȘTIGĂTOR

Se vor marca peste 1.5 goluri în meci

cotă -417
Scor Pont: 0.1
CÂȘTIGĂTOR

AFC Eskilstuna să câștige meciul

cotă +141
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

Scor corect meci: 1:2

cotă +850
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
CÂȘTIGĂTOR

Scor corect prima repriză: 1:1

cotă +650
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

AFC Eskilstuna câștigă, 0:0 Handicap

cotă -123
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

AFC Eskilstuna să câștige, jumătate din miză se returnează dacă AFC Eskilstuna câștigă la diferență de 1

cotă +190
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

AFC Eskilstuna să câștige prima repriză

cotă +197
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

Vor fi mai mult de 2.75 goluri în meci

cotă -106
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
CÂȘTIGĂTOR

Echipa Câștigătoare

AFC Eskilstuna AFC Eskilstuna

58% Userii ProTipster (7)

58% dintre utiilizatori au pronosticat AFC Eskilstuna. Casele de pariuri dau probabilitatea de 42% (+139 odds) pentru acest rezultat.

Cele mai jucate meciuri pe Superettan

Jonkopings Sodra Jonkopings Sodra vs Skovde Aik Skovde Aik 13 ponturi pentru meci
Ostersunds FK Ostersunds FK vs Orgryte IS Orgryte IS 9 ponturi pentru meci
Vasteraas SK Vasteraas SK vs Halmstads BK Halmstads BK Un pont pentru meci
Trelleborgs FF Trelleborgs FF vs Landskrona Bois Landskrona Bois Un pont pentru meci

Statistici

Logo

AFC Eskilstuna a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri (Superettan).

Echipa oapete câștigă

cotă +172

Logo

Ambele echipe au înscris in 5 meciuri jucate de AFC Eskilstuna's in ultimele 6 meciuri din (Superettan).

Ambele marchează

cotă -169

Ultimele meciuri

Clasament - Superettan

Echipă M Victorie Egalitate Înfrângere PCT
1 Halmstads BK 9 7 1 1 22
2 IK Brage 9 5 3 1 18
3 Utsiktens BK 9 5 1 3 16
4 Osters IF 9 5 1 3 16
5 Orebro SK 9 5 1 3 16
6 AFC Eskilstuna 9 5 0 4 15
7 IF Brommapojkarna 9 4 2 3 14
8 Skovde Aik 8 4 2 2 14
9 Trelleborgs FF 9 4 2 3 14
10 Norrby IF 9 3 2 4 11
11 Landskrona Bois 9 2 4 3 10
12 Vasteraas SK 9 2 3 4 9
13 Jonkopings Sodra 8 2 1 5 7
14 Dalkurd FF 9 2 1 6 7
15 Ostersunds FK 8 1 2 5 5
16 Orgryte IS 8 0 2 6 2

Peste / Sub

AFC Eskilstuna AFC Eskilstuna
Norrby IF Norrby IF
7

Meciuri

6
1

Victorii

0
2

Egaluri

1
4

Înfrângeri

5
5

Meciuri

2
1

Victorii

0
2

Egaluri

1
2

Înfrângeri

1
9

Meciuri

8
3

Victorii

1
0

Egaluri

1
6

Înfrângeri

6
8

Meciuri

7
3

Victorii

0
0

Egaluri

1
5

Înfrângeri

6
7

Meciuri

2
2

Victorii

0
0

Egaluri

0
5

Înfrângeri

2
4

Meciuri

0
2

Victorii

0
0

Egaluri

0
2

Înfrângeri

0
AFC Eskilstuna AFC Eskilstuna
Norrby IF Norrby IF
4

Meciuri

3
1

Victorii

0
0

Egaluri

1
3

Înfrângeri

2
3

Meciuri

1
1

Victorii

0
0

Egaluri

1
2

Înfrângeri

0
5

Meciuri

4
3

Victorii

1
0

Egaluri

1
2

Înfrângeri

2
5

Meciuri

3
3

Victorii

0
0

Egaluri

1
2

Înfrângeri

2
4

Meciuri

0
2

Victorii

0
0

Egaluri

0
2

Înfrângeri

0
2

Meciuri

0
2

Victorii

0
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

0
AFC Eskilstuna AFC Eskilstuna
Norrby IF Norrby IF
3

Meciuri

3
0

Victorii

0
2

Egaluri

0
1

Înfrângeri

3
2

Meciuri

1
0

Victorii

0
2

Egaluri

0
0

Înfrângeri

1
4

Meciuri

4
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
4

Înfrângeri

4
3

Meciuri

4
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
3

Înfrângeri

4
3

Meciuri

2
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
3

Înfrângeri

2
2

Meciuri

0
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
2

Înfrângeri

0

Marjă de goluri

AFC Eskilstuna AFC Eskilstuna
Norrby IF Norrby IF
0

Meciuri

2
0

Victorii

0
0

Egaluri

2
0

Înfrângeri

0
3

Meciuri

1
1

Victorii

1
0

Egaluri

0
2

Înfrângeri

0
1

Meciuri

2
1

Victorii

0
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

2
1

Meciuri

0
1

Victorii

0
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

0
AFC Eskilstuna AFC Eskilstuna
Norrby IF Norrby IF
0

Meciuri

0
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

0
4

Meciuri

2
2

Victorii

2
0

Egaluri

0
2

Înfrângeri

0
0

Meciuri

2
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

2
0

Meciuri

0
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

0