ProTipster Ponturi

Ponturi și Predicții din Fotbal american

Ligi de Top

Best Fotbal american Tips

Green Bay Packers va câștiga meciul

cotă +100
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat

Kansas City Chiefs să câștige meciul

cotă -149
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat

Kansas City Chiefs să câștige meciul

cotă -149
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat

PONTURI FOTBAL AMERICAN

Protipster este o platformă predictivă prin care poți ajunge foarte ușor la evenimentele pentru care vrei să gasești ponturi. Poți adăuga predicțiile tale, ca și membru al acestei platforme. Site-ul nostru conține mii de predicții în fiecare zi. De unde știi care ponturi merită mai mult atenția ta? Noi am găsit cea mai simplă soluție: ratingul ponturilor. Toate ponturile au un rating bazat pe predicțiile din trecut ale fiecărui tipster în parte. Acest proces este realizat cu ajutorul unui algoritm inteligent, care notează fiecare pont cu rating de la 0 la 10. Cu cât ratingul este mai mare, cu atât este mai bun respectivul pont. De exemplu, daca ești specializat pe NFL, vei avea un rating mai mare la ponturile pentru New England Patriots. Cu ajutorul acestei cotații, îți poți da seama mai ușor în ce domenii ai mai mult succes cu ponturile tale, și ce domenii trebuie să îmbunătățești: echipa, turneu, tip de pariu, interval de cotă sau sport. Pe scurt, poți privi ProTipster ca un ajutor în sistemul tau de pariere.

RATING PONTURI FOTBAL AMERICAN

Am discutat despre ratingul de la 0 la 10. Ponturile care au o notă peste 7 sunt denumite Pro Tips și le poți recunoaște foarte ușor după culoarea lor albastră. Poți deveni în scurt timp un expert sau poți urmări tipsterii de succes de pe site și poți folosi ponturile lor atunci când pariezi la casa ta preferată de pariuri. Dacă faci asta, trebuie să iei în sonsiderare și cota. De exemplu, un pont cu o cota de peste 3 poate fi trecut ca Pro Tip, dar s-ar putea să nu fie 100% sigur. Pe acesta îl poți folosi atunci când realizezi un bilet pe ProTipster. Tipsterii care postează ponturi Pro Tip în mod regulat, câștigă și bani reali de la noi din asta. Doar membrii Premium pot vizualiza aceste ponturi Pro Tip. Din fondurile strânse pentru aceste subscripții Premium, noi dăm înapoi investiția voastra sub forma poturilor zilnice, bani reali care pot fi câștigați daca postați Pro Tips sau bilete câștigătoare.

BILETE PONTURI FOTBAL AMERICAN

În afara ponturilor individuale, poți posta pe ProTipster și bilete pe care să incluzi ponturile tale sau ponturile oricărui alt tipster de pe site. Poți câștiga bani reali dacă incluzi pe biletul tau cel puțin 3 evenimente, fără să faci vreo investiție. În fiecare zi vei primi o parte din potul zilnic destinat biletelor de pe site. Pentru a adăuga ponturile altor tipsteri de pe site, pur și simplu apasă pe semnul + din dreptul fiecărui pont dorit. Poți adăuga ponturile tale după ce intri pe pagina profilului tău, unde vei găsi lista cu predicțiile tale, apasând pe același semn + din dreptul fiecăruia. Poți intra pe profilurile celorlalți tipsteri pentru a analiza ce bilete au realizat ei. Cu ProTipster îți poți mări veniturile din pariere, la casa ta preferată de pariuri, sau poți câștiga bani reali direct de la noi, de la ProTipster.