Fotbal Uruguay Primera Division

CA Rentistas VS Albion FC Fotbal Ponturi sportive & Predictii

Primera Division

CA Rentistas

0 - 1

HT: 0 - 0 | FT: 0 - 1

Albion FC

CA Rentistas vs Albion FC Ponturi

Urmează ponturile celor mai buni tipsteri din comunitatea ProTipster

Ambele echipe marchează în meci

cotă -112
Scor Pont: 1.9
PIERZĂTOR

Ambele echipe vor înscrie în prima repriză

cotă +390
Scor Pont: 0.8
PIERZĂTOR

Meciul se va termina egal

cotă +224
Scor Pont: 0.7
PIERZĂTOR

Se vor da peste 1 goluri în prima repriză

cotă +105
Scor Pont: 0.7
PIERZĂTOR

Ambele echipe marchează în meci

cotă -112
Scor Pont: 0.4
PIERZĂTOR

Se vor marca peste 1.5 goluri în meci

cotă -250
Scor Pont: 0.3
PIERZĂTOR

Se vor marca peste 1.5 goluri în meci

cotă -278
Scor Pont: 0.3
PIERZĂTOR

Egal după Prima Repriză

cotă +105
Scor Pont: 0.2
CÂȘTIGĂTOR

Meciul se va termina egal

cotă +230
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

CA Rentistas să câștige meciul

cotă +126
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

Albion FC să nu piardă, jumătate din miză se returnează în caz de egal

cotă -115
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
CÂȘTIGĂTOR

Cel mult o echipă marchează

cotă -108
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
CÂȘTIGĂTOR

Se vor marca peste 2 goluri în meci

cotă -167
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

Ambele echipe marchează în meci

cotă -115
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

Ambele echipe marchează în meci

cotă -115
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

CA Rentistas să câștige meciul

cotă +121
Scor Pont: 0.0
Pont neevaluat
PIERZĂTOR

Echipa Câștigătoare

CA Rentistas CA Rentistas

56% Userii ProTipster (5)

56% dintre utiilizatori au pronosticat CA Rentistas. Casele de pariuri dau probabilitatea de 44% (+126 odds) pentru acest rezultat.

Cele mai jucate meciuri pe Primera Division

CS Cerrito CS Cerrito vs Cerro Largo FC Cerro Largo FC 2 ponturi pentru meci

Statistici

Logo

Au fost sub 2.5 goluri marcate în 3 din partidele jucate de CA Rentistas's în ultimele4 meciuri din(Primera Division).

Sub 2.5

cotă -156

Logo

Au fost sub 2.5 goluri marcate în 5 din partidele jucate de Albion FC's în ultimele6 meciuri din(Primera Division).

Sub 2.5

cotă -156

Logo

CA Rentistas nua terminat la egalitate în 10 din ultimele 11 meciuri din (Primera Division).

Echipa gazdă câștigă sau pierde

cotă -333

Logo

Cel mult o echipă a înscris în 3 meciuri jucate de Albion FC's din ultimele 4 meciuri din (Primera Division).

Ambele marchează: Nu

cotă -114

Ultimele meciuri

Clasament - Apertura

Echipă M Victorie Egalitate Înfrângere PCT
1 Liverpool FC 15 10 2 3 32
2 Club Nacional de Football 15 8 4 3 28
3 Deportivo Maldonado 15 8 3 4 27
4 CA Boston River 15 8 3 4 27
5 CA Penarol 15 7 5 3 26
6 Danubio FC 15 6 6 3 24
7 CA Fenix 15 7 2 6 23
8 CA River Plate 15 5 6 4 21
9 Montevideo Wanderers 15 5 6 4 21
10 Defensor Sporting 15 5 5 5 20
11 CA Rentistas 15 6 1 8 19
12 Plaza Colonia CD 15 2 7 6 13
13 Torque 15 2 7 6 13
14 Cerro Largo FC 15 3 3 9 12
15 Albion FC 15 2 5 8 11
16 CS Cerrito 15 1 5 9 8

Peste / Sub

CA Rentistas CA Rentistas
Albion FC Albion FC
13

Meciuri

11
2

Victorii

1
2

Egaluri

4
9

Înfrângeri

6
3

Meciuri

9
0

Victorii

1
2

Egaluri

4
1

Înfrângeri

4
17

Meciuri

17
2

Victorii

1
1

Egaluri

5
14

Înfrângeri

11
11

Meciuri

15
1

Victorii

1
1

Egaluri

5
9

Înfrângeri

9
8

Meciuri

10
0

Victorii

1
0

Egaluri

1
8

Înfrângeri

8
4

Meciuri

4
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
4

Înfrângeri

3
CA Rentistas CA Rentistas
Albion FC Albion FC
4

Meciuri

7
2

Victorii

1
1

Egaluri

3
1

Înfrângeri

3
1

Meciuri

6
0

Victorii

1
1

Egaluri

3
0

Înfrângeri

2
8

Meciuri

9
2

Victorii

1
1

Egaluri

4
5

Înfrângeri

4
5

Meciuri

9
1

Victorii

1
1

Egaluri

4
3

Înfrângeri

4
3

Meciuri

6
0

Victorii

1
0

Egaluri

1
3

Înfrângeri

4
2

Meciuri

2
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
2

Înfrângeri

1
CA Rentistas CA Rentistas
Albion FC Albion FC
9

Meciuri

4
0

Victorii

0
1

Egaluri

1
8

Înfrângeri

3
2

Meciuri

3
0

Victorii

0
1

Egaluri

1
1

Înfrângeri

2
9

Meciuri

8
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
9

Înfrângeri

7
6

Meciuri

6
0

Victorii

0
0

Egaluri

1
6

Înfrângeri

5
5

Meciuri

4
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
5

Înfrângeri

4
2

Meciuri

2
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
2

Înfrângeri

2

Marjă de goluri

CA Rentistas CA Rentistas
Albion FC Albion FC
2

Meciuri

4
0

Victorii

0
2

Egaluri

4
0

Înfrângeri

0
4

Meciuri

3
1

Victorii

1
0

Egaluri

0
3

Înfrângeri

2
2

Meciuri

1
1

Victorii

0
0

Egaluri

0
1

Înfrângeri

1
1

Meciuri

1
0

Victorii

0
0

Egaluri

0
1

Înfrângeri

1
CA Rentistas CA Rentistas
Albion FC Albion FC
0

Meciuri

2
0

Victorii

0
0

Egaluri

2
0

Înfrângeri

0
5

Meciuri

4
1

Victorii

3
0

Egaluri

0
4

Înfrângeri

1
3

Meciuri

1
1

Victorii

0
0

Egaluri

0
2

Înfrângeri

1
1

Meciuri

2
1

Victorii

0
0

Egaluri

0
0

Înfrângeri

2