ProTipster Ponturi

Ponturi și Predicții din Baseball

Ligi de Top

Cel mai bun pont
Scor Pont Excelent 10.0

What are you looking for, my friend?

Detalii pont
Pontul cel mai popular

What are you looking for, my friend?

Detalii pont
Avatar Avatar Avatar 22 Utilizatorii ProTipsters

Cele mai jucate meciuri pe Baseball

San Diego Padres San Diego Padres vs Atlanta Braves Atlanta Braves 17 ponturi pentru meci
Los Angeles Angels Los Angeles Angels vs Seattle Mariners Seattle Mariners 15 ponturi pentru meci
Arizona Diamondbacks Arizona Diamondbacks vs Toronto Blue Jays Toronto Blue Jays 14 ponturi pentru meci
San Francisco Giants San Francisco Giants vs Minnesota Twins Minnesota Twins 12 ponturi pentru meci
Sultanes De Monterrey Sultanes De Monterrey vs Acereros De Monclova Acereros De Monclova 5 ponturi pentru meci

Best Baseball Tips

Toronto Blue Jays să câștige

cotă +117
Scor Pont: 10.0
Excelent

Baltimore Orioles să câștige

cotă -143
Scor Pont: 10.0
Excelent

Seattle Mariners să câștige

cotă -120
Scor Pont: 10.0
Excelent

PONTURI BASEBALL

Ești în căutare de ponturi bune pentru baseball? Ai venit exact unde trebuie! Avem sute de ponturi baseball în fiecare zi pentru competiția MLB. Pro Tipster dă un rating de la 0 la 10 fiecărui pont de pe site, ușurând munca tipsterilor sau pariorilor în căutare de ponturi de succes.

CÂND GĂSEȘTI CELE MAI BUNE PONTURI DIN BASEBALL

Baseball-ul este la mare căutare în Statele Unite ale Americii, dar și în alte țări cum ar fi Venezuela, Japonia Sau Coreea de Sud. Din păcate, ProTipster pune la dispoziție, pentru moment, doar meciuri din MLB. Major League Baseball se desfășoară din Aprilie până la începutul lui Octombrie. La final de toamnă începe play-off-ul pentru World Series. În MLB evolueaxă 30 de echipe împărțite în 2 ligi - Liga Americană și Liga Națională. Echipele din MLB joacă în total 162 de partide, jucând aproape în fiecare seară în intervalul Aprilie-Octombrie. 162 de ocazii de a oferi ponturi pentru fiecare echipă din MLB. Meciurile sunt disponibile pe ProTipster cu 24 de ore înainte de startul fiecărei partide. Majoritatea ponturilor sunt postate cât mai aproape de fluierul de start, după ce se știu formațiile. Și meciurile din playoff sunt acoperite de ProTipster, acolo vor juca cele mai bune 10 echipe din sezonul regulat.

PONTURI HOCHEI ȘI PROTIPSTER

Știai că îți poți îmbunătăți profitul din pariere pe termen lung doar prin postarea simplă de ponturi hochei? Algoritmul folosit de ProTipster analizează fiecare pont în funcție de mai mulți factori din performanțele trecute ale fiecărui tipster. Se ia în considerare fiecare turneu, fiecare meci și fiecare tip de pariu. Noi publicăm aceste date și le împărtășim cu toți tipsterii pentru a le arăta în ce direcție se descurcă mai bine și ce au de îmbunătățit pentru a-și mări profiturile gradual. Cu cât un tipster postează mai multe ponturi, noi avem mai multe informații disponibile de analizat și astfel predicțiile noastre sunt mai exacte. Fă-ți cont gratuit chiar astăzi pe ProTipster și du-ți cunoștințele la un alt nivel.