ProTipster Ponturi

Ponturi și Predicții din Baschet

Nu există evenimente viitoare

Alegeți alte turnee pentru a răsfoi mai multe evenimente.

Răsfoiți turnee

Evenimente sportive viitoare de Baschet

Evenimente live în Baschet

Ultimele evenimente de Baschet

Pontul cel mai popular

What are you looking for, my friend?

Detalii pont
Avatar Avatar Avatar 8 Utilizatorii ProTipsters

Cele mai jucate meciuri pe Baschet

Philadelphia 76ers Philadelphia 76ers vs Detroit Pistons Detroit Pistons 7 ponturi pentru meci
Boston Celtics Boston Celtics vs Miami Heat Miami Heat 6 ponturi pentru meci
Dallas Mavericks Dallas Mavericks vs Utah Jazz Utah Jazz 4 ponturi pentru meci
Portland Trail Blazers Portland Trail Blazers vs San Antonio Spurs San Antonio Spurs 3 ponturi pentru meci
Golden State Warriors Golden State Warriors vs Phoenix Suns Phoenix Suns 3 ponturi pentru meci

Best Baschet Tips

Boca Juniors să câștige

cotă -250
Scor Pont: 3.5

Boston Celtics să câștige

cotă +108
Scor Pont: 3.2

PONTURI BASCHET

Daca ești în cautarea celor mai bune ponturi din baschet, ai nimerit în cel mai bun loc posibil. Avem ponturi pentru toate ligile din lume, dar și pentru competițiile importante cum ar fi Campionatul American sau Euroliga. Fiecare pont are un rating de la 0 la 10 pentru a-ți fi ție mai ușor să găsești predicțiile care te pot ajuta să-ți marești profiturile din pariere.

CUM POȚI GĂSI CELE MAI BUNE PONTURI DIN BASCHET

Pe această pagină vei găsi mii de ponturi din baschet în fiecare zi. Avem ponturi din Euroliga, ponturi din NBA, plus alte ligi importante din lume pentru nevoile tale. Meciurile din baschet sunt disponibile pentru tipsteri pe acest site cu 72 de ore înainte de startul partidei, dar majoritatea ponturilor sunt postate de tipsteri mai aproape de fluierul de start. În acele momente tipsterii au cele mai multe informații legate de accidentari, echipe de start și condiții de joc. Ca să fiți siguri, intrați în fiecare zi pentru a găsi cele mai bune ponturi. Avem disponibile și ponturi live. Aici toți tipsterii trebuie sa gândească rapid, pentru ca în live cotele se schimbă foarte repede. Ponturile din baschet pot fi filtrate dupa țară, turneu și meci. Astfel, tuturor utilizatorilor le este mai ușor să găsească ponturi pentru un anumit meci. Este posibilă filtrarea și după ora partidei sau intervalul de cote, pentru cei care caută o anumită valoare pentru pariere. Ponturile din baschet sunt diponibile pentru o multitudine de tipuri de pariu. Există tipul de pariu simplu, 1x2, Handicap Asiatic, Total Puncte și rezultate la pauză. Cotele pentru handicap se modifică foarte repede la casele de pariuri, așa ca merită sa profiți imediat de un pont atunci când îl vezi pe ProTipster.

PONTURI BACHET ȘI PROTIPSTER

Îți poți îmbunatați profitul tău prin simpla postare de ponturi baschet pe ProTipster. Algoritmul nostru dă câte o notă tuturor ponturilor, bazata pe mai mulți factori din experiența trecută a tipsterilor. Toate informațiile se întorc la tipster pentru a analiza ce sporturi, turnee sau tipuri de pariu sunt de succes. Prin această informație, fiecare tipster își poate ajusta strategia de pariere de zi cu zi. Cu cât un tipster postează mai multe ponturi, cu atât sunt colectate mai multe informații privitoare la sistemul de pariere al acestuia. Fă-ți cont gratuit chiar astăzi pe ProTipster și du-ți cunoștințele la un alt nivel.